3veckor :)

Lördag fick Turbo vila. Söndag dressyr/hopp pass. Emelie red dressyr och tog några skutt över hindrena som stod kvar sen fredagens träning Super duktiga!:)
Idag Måndag red jag och mamma ut på en skrittur,så härligt. Hästarna lunkade på och vi njöt:) Sen kom sadelprovaren med dressyrsadeln som varit på korrigering,provade den med att rida på banan ett par varv med bettlöst,gick som tåget:)! Sadeln satt perfekt igen. Sen vila inne en stund och sen klev Turbo på transporten och jag kunde stänga om honom,lugnt och fint:) Massa massa beröm!!

3veckors bete,det är han värd min klippa ! :)
 
 
 
 

Hoppilihopp:)

Hoppträning idag på förmiddagen. Turbo var super duper trött när jag tog in honom. Och i ridningen var han jätte duktig, framåt i utvecklingen:) Idag fick Emelie smacka tillochmed samt en mycket god kommunikation,och Turbo bromsa upp bra mot hindrena:) Bra jobbat,ryttare & häst :)!!
Ny grimman på idag!

1,a semesterdagen !

Äntligen !! nu har jag gått på semester:)
 
Första dagen på semestern bjöd Turbo på ett amazing dressyrpass ! Duktiga häst. Galoppen var en av dom bästa och jag fick tillbaka honom jättefint och vilken power han har i sitt steg:) Underbart.
Smörjde på med solkräm,hovfett,tjära och sen fick han sin mat inne och då passa han på att klia sig lite också. Sen ut och så spolade jag av hela honom och han stor njöt av att bli svalkad i sommarsolen:) På med massa myggmedel givetvis. Och stod en stund och kliade Turbo i hagen samt  fyllde på med vatten.
 
Smörjde utrustningen och gjorde snyggt på banan efteråt!
 
 
 

Nöjd & Trevlig

Uppdatering för en hel vecka märker jag !!
Onsdag hoppträning med Emelie. Hoppade 5.5a och en oxer på diagonalen. Gick väldigt bra:) Märks att träning ger resultat, Turbo väntar in och bromsar upp innan och efter hindrena samt mkt bra kommunikatin med ryttaren:)
Torsdag vila. Fredag red jag och en kompis ut med Kassi & Turbo på en underbar skritttur. Hästarna var super nöjda.
Lördag, ut till stallet och lasttränade som gick himla bra:) Sen tillbaka till Skara och köpte ett rakt äggbett för at testa i dressyren.Till stallet på med all utrustning och ut i ösregn!! Ställde fram pallen och Turbo bredvid givetvis, och så skulle jag hoppa upp,Precis i samma sekund hoppar Turbo åt sidan för han blir rädd för någon människa bakom buskarna...Turbo traskar iväg in i stallet med tyglarna släpandes och jag ramla av pallen rätt ner i den blöta paddocken, YES!! Aja....vad gör man? In i stallet hämtade Turbo hoppade upp igen,denna gången lyckat.
Red på och testade nya bettet,Turbo var väldigt duktig men jag tyckte inte riktigt bettet kändes helt ok. Ska kanske rida på det igen och fundera lite till... Jag har också beställt hem ett annat bett för dressyren men kommer ej ihåg vad det heter!! Turbo var iaf jätte trevlig och glad på träningen:)
Söndag vila . Måndag longering med mamma, Har inte fått någon utvärdering ännu ! Vi har precis flyttat och det är lite snurrig och mycket just nu,men väldigt roligt :)
Pelhambettet på efter en uteritt i sköna vårsolen:)

RSS 2.0